PIZZA LACASA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 100 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Lacasa. Meer weten? Ontdek meer

16 sep 2022 om 23:26 Looksaus vergeten daarna toch gebracht, pitta mix besteld heb gewoon pitta gekregen toen ik belde zei hij dat de kip op was. Hij kon niet bellen om te vragen of gewoon pitta ook goed was
11 sep 2022 om 19:03 Eten was koud, bestelling was niet zoals gevraagd, wel snel geleverd.
9 sep 2022 om 22:32 Pas nadat we gebeld hadden kwam een half uur later de levering omdat het te druk was. In de app stond levering binnen een uur pas na 40 minuten was de levering er
8 sep 2022 om 20:00 Altijd lekker daar en vriendelijk
23 jul 2022 om 19:27 Zeer lekker eten En snel bezorgd Koerier was zeer vriendelijk
23 jul 2022 om 9:19 Lang moeten wachten op het eten. Ze vonden ons adres ook al niet dus het eten was al afgekoeld tegen dat we het hadden.
9 jul 2022 om 21:57 Had grote portie frieten besteld was niet geleverd. Gebeld en kreeg de melding dat het te druk was dus geen nalevering van de frieten. 4 euro weggesmeten. Eerste en laatste keer dat ik daar bestelling heb geplaatst.
18 jun 2022 om 20:37 We hadden opvoorrand gezegtbdat we tegen 17:45 u eten wouden ( omdat we dan pauze hebben) we hebben ze zelf 2 maal gebeld en ze zeide me steeds dat het onderweg was , uiteindelijk tegen half 8 was ons eten er ! Dit vonden we niet kunnen !
16 jun 2022 om 20:17 Zoals altyd heerlijk maar levertijd vond ik minder… op e donderdag het kon veel sneller.
9 jun 2022 om 11:06 Supper lekler
8 jun 2022 om 19:45 niet goed gebracht ik krijg iets helemaal anders.
5 jun 2022 om 22:10 Snelle bezorging en zeer lekker eten. Een aanrader!