PIZZA LACASA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Lacasa. Meer weten? Ontdek meer

24 jul 2024 om 19:19 Super lekker
24 jul 2024 om 1:34 I wacht meer dan 2u en half …. Niet recomanderen !
22 jul 2024 om 22:59 De bezorgtijd klopte niet. We bestelden 2 kapsalons, eentje kregen we met heel veel sla, in de andere zat helemaal geen sla, enkel vlees en frietjes. Bovendien vond mijn dochter een stukje scherp wit plastiek in haar kapsalon.
15 jul 2024 om 22:06 Bezorg tijd klopte niet
14 jul 2024 om 21:53 Kwartier later bezorgd dan aangegeven, maar wel zeer lekker! Aanrader!
7 jul 2024 om 19:28 De bestelling was een kwartiertje te laat én men friet was er niet bij. Ik heb onmiddellijk gebeld ze zouden het zo brengen. 20 minuten later was men pakje friet er. Men vriend had al gedaan met eten en men snack was al koud...
18 jun 2024 om 14:53 Lekker!
10 jun 2024 om 19:44 Lekker eten. Frietjes waren vergeten inbpitta en dürüm, maar dit werd recht gezet door extra levring van frietjes nadien.
26 apr 2024 om 16:33 Lekeer pizzas altijd
21 apr 2024 om 20:23 Duurde langer dan voorzien. Frietjes waren plat en ze zijn mijn sauzen vergeten
1 apr 2024 om 20:18 Twee uur en een half eer we ons bestelling geleverd kregen...heel jammer!!
30 mrt 2024 om 8:22 Was echt lekker!